dilluns, 16 de març del 2020

AMBIENT DELS MINI MONS


Aquesta setmana tant estranya, ens toca presentar-vos el tercer ambient: L’AMBIENT DELS MINI MONS.

Els objectius són els següents:

à     Experimentar amb els elements de joc.
à     Promoure la creativitat i imaginació dels infants.
à     Afavorir el llenguatge matemàtic.
à     Adquirir nou vocabulari.
à     Potenciar el treball cooperatiu amb els altres infants.


 I SABEU QUÈ FEM EN AQUEST AMBIENT?

Aquest ambient està distribuït per 6 mini mons amb diferents peces soltes, tant de material natural, animals, fotografies, entre d’altres per tal que els nens i nenes juguin lliurement creant les seves pròpies històries tant reals com imaginàries a través de diferents escenaris.

Aquests mini mons són els següents:

·  MINI MÓN DE L’ANTÀRTIDA
En aquest mini món els nens/es disposen d’un escenari on hi ha neu artificial i blocs de neu. En allà, els infants poden muntar i crear un espai ambientat en l’Antàrtida utilitzant materials com animals que viuen allà, glaçons, etc.

·  MINI MÓN DELS DINOSAURES
En el mini món dels dinosaures els nens/es disposen d’un escenari volcànic, amb trossos de paper de seda de color vermell que simbolitza la lava del volcà i dóna la sensació de tornar els anys on vivien els dinosaures. En allà, els infants poden crear diferents espais utilitzant figures de dinosaures, figures de volcans, pedres volcàniques, etc.

·  MINI NÓN DE LA MUNTANYA
En aquest mini món els nens/es disposen d’un escenari molt muntanyós, on es troben herbes, petits arbres, l’escorça dels arbres, fulles seques i fruits i pinyes propis d’un lloc de muntanya. En allà, els infants poden crear el seu propi espai amb animals que viuen a la muntanya, amb pètals de flors, pedres, escorça, troncs, etc.

·  MINI MÓN DE LA PLATJA
En el mini món de la platja els nens/es disposen de sorra màgica i trossets de paper que representen les ones del mar. En allà, els infants poden crear el seu propi espai amb petxines, pedres, animals marins, etc.

·  MINI MÓN DEL DESERT
En aquest mini món els nens/es disposen d’un escenari desèrtic amb sorra i un petit oasi. En allà, els infants poden crear el seu espai amb animals i insectes que es poden trobar en el desert, pedres, entre d’altres.
·  MINI MÓN DE LA GRANJA
En el mini món de la granja els nens/es disposen d’un escenari amb herba, amb tanques d’animals i amb sorra. En allà, els infants poden crear el seu espai amb els animals que viuen a les granges, amb fruits secs, fulles, pedres, etc.




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada